Borang Permohonan Membuka Palang Utama Fakulti Kejuruteraan

Syarat Permohonan :

1. Borang permohonan hendaklah sampai ke Pejabat UPP, Fakulti Kejuruteraan selewat-lewatnya tiga (3) hari sebelum aktiviti dijalankan
2. Peserta bukan terdiri daripada staf UPM melebihi daripada 20 orang peserta dan sekiranya kurang urusetia perlu membantu peserta untuk masuk.
3. Setiap permohonan hendaklah dikemukakan dengan menyediakan bersama maklumat dan borang permohonan membuka palang utama FK.
4. Penganjur bertanggungjawab mengingatkan peserta untuk meletakkan kenderaan di tempat letak kereta yang disediakan. Pihak Fakulti dan juga Bahagian Keselamatan UPM boleh mengenakan tindakan kunci kenderaan dan sebagainya kepada pesalah lalu lintas.
5. Pemohon perlu memaklumkan kepada Pejabat UPP sekiranya program dibatalkan selewat-lewatnya satu (1) hari sebelum tarikh aktiviti.

Sila klik di sini untuk muat turun borang permohonan membuka palang utama Fakulti Kejuruteraan UPM