| FACULTY OF ENGINEERING

Anugerah Inovasi dan Pengkomersialan Produk

Tahniah daripada Dekan dan warga Fakulti Kejuruteraan kepada:

YBhg. Prof. Dr. Azni bin Idris
dari Jabatan Kejuruteraan Kimia dan Alam Sekitar yang telah menerima Anugerah Inovasi dan Pengkomersialan Produk sempena Majlis Anugerah Akademik Negara 2013 yang diadakan pada 2 September 2014 (Selasa) bertempat di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC). Hadiah telah disampaikan oleh YAB Dato' Sri Mohd Najib bin Tun Abdul Razak, Perdana Menteri Malaysia.

Prof Dr. Azni bin Idris, Anugerah Inovasi dan Pengkomersialan Produk

ANUGERAH INOVASI DAN PENGKOMERSIALAN PRODUK

Prof Dr. Azni bin Idris

Beliau mempunyai lebih daripada 26 tahun pengalaman dalam mengendalikan kerja-kerja penyelidikan dan proses rawatan sisi kumbahan serta bergiat aktif dalam projek perundingan (pengurusan sisa) dengan menyumbangkan kepakaran teknikal, khidmat nasihat dalam reka bentuk alam sekitar dan teknologi rawatan untuk pelbagai jenis sisa buangan industri.

TAHNIAH!!

SXETFAQ~