Selamat Datang ke Laman Portal
Khamis - 29 September 2016
  • Fakulti Kejuruteraan, UPM
  • No. 1 Top 100 authors at Universiti Putra Malaysia (2013 - 2016)
    Congratulations Assoc. Prof. Dr. Biswajeet Pradhan
  • Jom LIKE & FOLLOW media sosial kami
    Sentiasa kekal berhubung dengan kami melalui jaringan media sosial!
  • Karnival 20 Tahun Jabatan Kejuruteraan Kimia dan Alam Sekitar
  • Majlis Makan Malam dan Pelancaran Buku 20 Tahun KKK
  • Tahniah!!Fakulti Kejuruteraan mendapat Akreditasi MS ISO/IEC 17025:2005

lawati kami

acara papar semua
Sep
MINGGU TERBUKA JAB. KEJ. KIMIA
Semua warga UPM dan orang ramai dijemput memeriahkan aktiviti kesihatan program menarik bersempena dengan Minggu Terbuka Jabatan Kej. Kimia dan Alam Sekitar. Layari https://www.facebook.com/chemicalandenvironmentalengupm/?fref=ts
Oct
[ WORKSHOP ] ORION SOFTWARE FOR BUILDING DESIGN
Untuk maklumat selanjutnya sila hubungi 03-8946 7849.
Oct
[ WORKSHOP ] ETABS SOFTWARE FOR BUILDING ANALYSIS & DESIGN
Untuk pertanyaan selanjutnya hubungi 03-8946 7849.
Dec
Majlis Makan Malam dan Pelancaran Buku 20 Tahun Jabatan Sistem Komputer dan Komunikasi
Hubungi sekretariat dengan layari http://www.eng.upm.edu.my/hubungikkk#hubungikkk

terkini

• Tahniah!!Ir. Dr. Mohd Khair bin Hassan, Jabatan Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik yang mendapat kenaikan pangkat ke jawatan Profesor Madya Gred DS54 berkuatkuasa mulai 1 Julai 2016.
  • Tahniah!!Dr. Noor Izzri bin Abdul Wahab, Jabatan Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik yang mendapat kenaikan pangkat ke jawatan Profesor Madya Gred DS54 berkuatkuasa mulai 1 Julai 2016.
  • Tahniah!!Y.M.Ir.Dr. Raja Mohd Kamil bin Raja Ahmad, Jabatan Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik yang mendapat kenaikan pangkat ke jawatan Profesor Madya Gred DS54 berkuatkuasa mulai 1 Julai 2016.
  • Tahniah!!Dr. Rosnita binti A Talib, Jabatan Kejuruteraan Proses dan Makanan yang mendapat kenaikan pangkat ke jawatan Profesor Madya Gred DS54 berkuatkuasa mulai 1 Julai 2016.
  • Tahniah kepada Prof. Madya Dr. Mohamad Amran bin Mohd Salleh, Jabatan Kejuruteraan Kimia dan Alam Sekitar yang telah mendapat kenaikan pangkat dari jawatan Pensyarah Kanan Gred DS52 ke jawatan Profeso
berita semasa
Ambil tindakan ketika di luar, dalam sekolah
Berita